Seadrill har som mål å bli verdens største riggselskap innen 5 år. Vi har snakket med Seadrill-sjefen på Paretos offshoreseminar i dag. Det kommer på økonominyhetene kl. 16:05.Og Prosafe liker den nye storeieren, Bergesen Worldwide Offshore. Vi har intervju med finansdirektøren i selskapet.I tillegg kommenterer som vanlig Trygve Hegnar utviklingen på børsene i Oslo, Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 5 aksjer, Seadrill, Prosafe, Golden Ocean, Tandberg TV og Olav Thon og.Vi skal også se at en supermodell i svart blondeundertøy ble for heit for nettet.Sendingen kan også ses i med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.