Det går nedover med børsen etter åpningshandelen. Ved lunsjtider er hovedindeksen kun opp 0,06 prosent til 374,68 poeng.Heller ikke oljeprisen er i siget. Brent november-olje faller 0,3 prosent til 63,86 dollar fatet.Men oljekjempene Statoil og Hydro holder seg i positivt terreng og stiger hhv.0,9 og 0,3 prosent til 163,50 og 155 kroner. DNO derimot faller 1,2 prosent, mens Altinex klatrer 2,88 prosent.Ellers er det mye rødt å se på listen ove de mest omsatte. DnB NOR faller 0,6 prosent, mens Orkla er ned 0,8 prosent. Av lysglimt kan vi trekke frem Seadrill og Frontline som stiger 0,6 og 1,8 prosent.Dagens vinner er så langt Sevan Marine som stiger hele 12,5 prosentEtterfulgt av Odim som klatrer 6,7 prosent. Odim har i dag undertegnet en ny kontrakt med det kinesiske seismikkselskapet COSL på 65 millioner kroner.På taperlisten finner vi Eltek som faller 7 prosent. First Securities kutter sin anbefaling på Eltek til "market weight" fra "buy", med et kursmål på 86 kronerDet er omsatt verdipapirer for 5,4 milliarder kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.