Med bruddet på den fallende topplinjen i triangelformasjonen ble det utløst et postivt signal. Nå kommer riktignok bruddet så langt inne i formasjonen at det ikke betyr alle verden, men man får ta med seg det positive som kommer.Det betyr at vi kan få en testing av 391-nivået igjen, og et brudd på det nivået på stigende volum vil være et solid positivt signal. Vi sier ikke at det kommer på direkten, men at det vil være et sterkt kjøpssignal når det kommer.Undertonen i RSI-chartet er postiv, men vi trenger et brudd på 60-nivået for å signalisere videre oppgang mot 391-nivået og et brudd på dette. Men uansett om det kommer et brudd eller ikke vil en testing av 391 tilsi at det vil etableres et stigende triangel i hovedchartet. Og et stigende triangel (med vannrett topplinje) er en bullish formasjon.På undersiden er det fremdeles 382-nivået som er det kritiske. Nytt brudd på det nivået vil være et klart svakhetstegn, og ved brudd på den stigende bunnlinjen i triangelformasjonen vil det også bli utløst salgssignal.Men enn så lenge, forutsatt at det kommer et raskt brudd på 60-nivået i RSI-chartet, vil det tvikle seg et såkalt stigende triangel, og ved brudd opp kan det bli noen morsomme uker på Oslo Børs.av OBX, OSEBX, OSESX, Statoil, RCL, Petrolia Drilling, Norske Skog og Storebrand.