I dagens morgenrapport fra B.I. Pettersen Børsanalyser anbefaler analytikeren kjøp av aksjer i Q-Free. I dagens morgenrapport fra B.I. Pettersen Børsanalyser anbefaler analytikeren kjøp av aksjer i Q-Free. - Q-Free viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend hvor videre oppgang signaliseres på sikt. Aksjen har nylig brutt opp gjennom et betydelig motstandsnivå som lå rundt 24 kroner og med det gitt kjøpssignal. Aksjen har nå også gitt kjøpssignal fra en stor omvendt hode-skulder formasjon hvor potensialet oppover er betydelig, nærmere bestemt opp mot 32 kroner rundt tidligere all-time high, sier analytikeren.- Vi anbefaler kjøp av aksjen på dagens nivå og vi har kursmål 30 kroner på 4-8 ukers sikt. Vi har stop-loss ved 23,50 kroner, avslutter analytikeren.På mandag sluttet Q-Free-aksjen på 25,40 kroner, noe som betyr at verdien på selskapet må stige 18 prosent for at analytikerens kursmål skal innfris.