Tandberg Television (TAT) rapporterer om skuffende utvikling i tredje kvartal 2006. Selskapet venter driftsinntekter på om lag 80 millioner dollar og et resultat før skatt på rundt syv millioner dollar. Det er svakere enn markedet har ventet. Tandberg Television (TAT) rapporterer om skuffende utvikling i tredje kvartal 2006. Selskapet venter driftsinntekter på om lag 80 millioner dollar og et resultat før skatt på rundt syv millioner dollar. Det er svakere enn markedet har ventet. Det ventes at driftsinntektene i fjerde kvartal 2006 ventes øker med 5-10 prosent i forhold til tredje kvartal.- Vi er skuffet med vår utvikling i tredje kvartal 2006. Kombinasjonen av utsatte innkjøpsavgjørelser og det merkbare tapet av to store IPTV- kontrakter har ført til svake resultater for tredje kvartal 2006, sier konsernsjef Eric Cooney i Tandberg Television.Kvartalstallene slippes 18. oktober.