Petrojarl-sjef Espen Klitzing sier det ikke er uventet at Teekay nå legger inn bud på hele selskapet. Han er positiv til Teekay som eier.Teekay har passert en eierandel på 40 prosent i Petrojarl og vil nå komme med et formelt bud på hele selskapet, ifølge en børsmelding.- Det er ikke uventet gitt at de har kjøpt seg opp over ganske kort tid. Nå får vi se når budet kommer, så vil selvfølgelig styret, slik det er pålagt, gi sin uttalelse til aksjonærene, sier Klitzing til Reuters.Klitzing vet ikke hva budet er på per aksje, og har ikke vært i kontakt med Petrojarls andre store aksjonær, Prosafe, siden budet ble kjent.- Når det gjelder Teekay som mulig eier av Petrojarl mener vi, som vi har sagt hele tiden, at det kan være en industrielt god løsning som er god for vår organisasjon og våre ansatte, fortsetter han til Reuters.Prosafe-sjef Arne Austreid vet ikke til hva budet vil være på.- Vi har kjøpt 30 prosent av et FPSO-selskap som er en del av vår kjernevirksomhet. Utover det har vi god tid til å vurdere budet når det kommer, sier han til Reuters.