Tidligere i dag kunne vi lese at Frank Murud (50), tidligere eiendomssjef i Undervisningsbygg, skal ha tappet budsjetter til oppussing, vedlikehold og bygging av skoler for 89 millioner kroner. Ifølge VG skal mye av pengene ha gått med til aksjer og eiendomsinvesteringer. Tidligere i dag kunne vi lese at Frank Murud (50), tidligere eiendomssjef i Undervisningsbygg, skal ha tappet budsjetter til oppussing, vedlikehold og bygging av skoler for 89 millioner kroner. Ifølge VG skal mye av pengene ha gått med til aksjer og eiendomsinvesteringer. Frank Murud er den nest største aksjonæren i Birdstep Technology, med en eierandel på 5,68 prosent. Mange frykter at avsløringene kan fremtvinge et salgspress i teknologiselskapet.Etter det NA24 forstår ønsker en rekke av storaksjonærene i Birdstep å kjøpe aksjene til Murud. Med i disse planene er den høyprofilerte investoren Idar Harry Vollvik, som også er den største aksjonæren i Birdstep.Idar Harry Vollvik var ikke tilgjengelig for en kommentar da HegnarOnline tok kontakt.