Aksje stiger 20 prosent etter avisartikkel

Diagenic-topp Håkon Sæterøy mener dagens kurshopp kan relateres til en artikkel i Finansavisen.

Børs

Diagenic-aksjen hopper 20,6 prosent til 8,20 kroner i ettermiddag. Tidligere i dag innførte Oslo Børs børspause for å undersøke kursutviklingen. Diagenic-aksjen hopper 20,6 prosent til 8,20 kroner i ettermiddag. Tidligere i dag innførte Oslo Børs børspause for å undersøke kursutviklingen. - Det jeg har observert i dag er at var skrevet om en analyse fra DnB NOR Markets på Diagenic i Finansavisen i dag, hvor Diagenic er en av et knippe aksjer de mener skal stige mellom 30 og 50 prosent, sier styreleder og ir-sjef i Diagenic, Håkon Sæterøy, til Reuters.Han slår fast at det er ganske stort volum i dag i forhold til de siste dagene.- (..) Hvis det en kjøper som skal ha aksjer må de vel betale litt opp når det har vært stille en stund, sier Sæterøy.Foreløpig er det omsatt 1,6 millioner Diagenic-aksjer til en verdi av 12,9 millioner kroner.

Nyheter
Børs