Analytiker anbefaler tre aksjer

Analytiker snakker om betydelig oppside, mulig mangedobling og store innsidekjøp. Her er tre aksjetips.

Børs

I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:

  • Crew (12,60) - sterke metallpriser. Den nylig fremlagte kvartalsrapporten var svakere enn ventet, men på tross av dette ser vi en betydelig oppside i Crew. En raskt økende gullproduksjon vil sende omsetning og inntjening i været fra neste år. (12,60) - sterke metallpriser. Den nylig fremlagte kvartalsrapporten var svakere enn ventet, men på tross av dette ser vi en betydelig oppside i Crew. En raskt økende gullproduksjon vil sende omsetning og inntjening i været fra neste år.
  • Norse Energy (4,04) - raskest voksende oljeselskap. Norse Energy er det raskest voksende oljeselskapet i vårt univers. Drivkraften i produksjonsveksten er oppstarten av tre felt offshore Brasil. Norse Energy har også et spennende leteprogram som kan resultere i en mangedobling av reservene. (4,04) - raskest voksende oljeselskap. Norse Energy er det raskest voksende oljeselskapet i vårt univers. Drivkraften i produksjonsveksten er oppstarten av tre felt offshore Brasil. Norse Energy har også et spennende leteprogram som kan resultere i en mangedobling av reservene.
  • Scorpion Offshore (69,00) - på innsidetoppen. Det har vært nærmere 20 innsidekjøp i Scorpion Offshore så langt i år. Det som frister innsiderne, er antakelig to forhold. For det første er aksjen lavt vurdert. Dernest er selskapet en klar oppkjøpskandidat. (69,00) - på innsidetoppen. Det har vært nærmere 20 innsidekjøp i Scorpion Offshore så langt i år. Det som frister innsiderne, er antakelig to forhold. For det første er aksjen lavt vurdert. Dernest er selskapet en klar oppkjøpskandidat.

Nyheter
Næringsliv