Analytiker: Kjøp, kjøp og selg

Orion Securities anbefaler to aksjer som kan stige i verdi, og trekker frem en som kan stå foran kursfall.

Børs

I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:

  • Jinhui Shipping (22,90) - massivt innsidekjøp. Styreformannen i Jinhui Shipping kjøpte 3. og 4. oktober aksjer i eget selskap for til sammen 24 millioner kroner. Fundamentalt fremstår Jinhui Shipping som ganske interessant idet bulkratene er på nivåer som gir god lønnsomhet samtidig som prismultiplene er lave.Jinhui Shipping (22,90) - massivt innsidekjøp. Styreformannen i Jinhui Shipping kjøpte 3. og 4. oktober aksjer i eget selskap for til sammen 24 millioner kroner. Fundamentalt fremstår Jinhui Shipping som ganske interessant idet bulkratene er på nivåer som gir god lønnsomhet samtidig som prismultiplene er lave.
  • Frontline (238,50) - Frontline (238,50) - short på OPEC-kuttet. OPEC har definert $55-60 som sitt nye prisgulv. For å forsvare dette, vedtok kartellet i forrige uke å kutte produksjonen med 1,2 millioner fat per dag. Det vedtatte OPEC-kuttet vil ha en direkte negativ innvirkning på behovet for oljefrakt i tankmarkedet. Vi venter at Frontline sklir under 200 i ukene fremover og anbefaler å selge aksjen short. på OPEC-kuttet. OPEC har definert $55-60 som sitt nye prisgulv. For å forsvare dette, vedtok kartellet i forrige uke å kutte produksjonen med 1,2 millioner fat per dag. Det vedtatte OPEC-kuttet vil ha en direkte negativ innvirkning på behovet for oljefrakt i tankmarkedet. Vi venter at Frontline sklir under 200 i ukene fremover og anbefaler å selge aksjen short.
  • Crew (12,60) - kjøp på sterk gull- og nikkelpris. Den nylig fremlagte kvartalsrapporten var svakere enn ventet, men på tross av dette ser vi en betydelig oppside i Crew. En raskt økende gullproduksjon vil sende omsetning og inntjening i været fra neste år.Crew (12,60) - kjøp på sterk gull- og nikkelpris. Den nylig fremlagte kvartalsrapporten var svakere enn ventet, men på tross av dette ser vi en betydelig oppside i Crew. En raskt økende gullproduksjon vil sende omsetning og inntjening i været fra neste år.

Nyheter
Næringsliv