Analytiker: - Veldig, veldig viktig

- Avtalen er veldig, veldig viktig, sier analytiker Mikael Clement i Pareto i forbindelse med Nordiag-nyhet.

Børs

Bioteknologiselskapet Nordiag meldte i går at selskapet har sikret seg rettighetene til en ny analysemetode for å påvise kreft. Bioteknologiselskapet Nordiag meldte i går at selskapet har sikret seg rettighetene til en ny analysemetode for å påvise kreft. - Selskapet melder om en avtale som er veldig, veldig viktig, og både global og eksklusiv. Den kan effektivisere analysene betraktelig og redusere kostnadene kraftig, slik at Nordiags produkt Genefec blir langt mer konkurransedyktig i forhold til konkurrenten FOBT, sier analytiker Mikael Clement i Pareto til Finansavisen.Ifølge analytikeren har Nordiag mye å hente, da FOBT har langt dårligere treffsikkerhet enn Genefec.

Nyheter
Børs