Forvalter vraker tre aksjer

Forvalter Stig Tønder i Delphi Fondene bytter ut tre av fem aksjer i sin anbefalte portefølje. (Korrigert)

Børs

Delphi Fondenes forvalter Stig Tønder beholder to av aksjene i sin anbefalte portefølje i Økonomisk Rapports Børsspeil; Tandberg og Blom. Itera, Prosafe og Aker Yards blir byttet ut med Odim, DOF og Golden Ocean Group. Delphi Fondenes forvalter Stig Tønder beholder to av aksjene i sin anbefalte portefølje i Økonomisk Rapports Børsspeil; Tandberg og Blom. Itera, Prosafe og Aker Yards blir byttet ut med Odim, DOF og Golden Ocean Group. Slik er porteføljen:

  • TandbergTandberg
  • BlomBlom
  • OdimOdim
  • DOFDOF
  • Golden OceanGolden Ocean
Odim opplever meget gode tider og vil tjene mye penger i årene fremover, tror Tønder.- DOF opererer innen det sterke supplymarkedet hvor det for tiden er meget gode rater. Selskapet har også en stor eierandel i det børsnoterte undervannsentreprenørselskapet GEO, sier forvalteren til ØR.Også Golden Ocean Group opplever gode rater som følge av den høye aktiviteten i verdensøkonomien.

Nyheter
Næringsliv