Jan Petter Sissener anbefaler fire aksjer

Kaupthing-sjef Jan Petter Sissener forteller HegnarOnlines lesere hvilke aksjer han tror kan stige i verdi.

Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs har i dag klatret over 400 poeng og står nå i 402,72 poeng etter å ha lagt på seg 0,71 prosent. Selv om optimismen råder på Oslo Børs, betyr det ikke at alle bransjer er like attraktive. Hovedindeksen på Oslo Børs har i dag klatret over 400 poeng og står nå i 402,72 poeng etter å ha lagt på seg 0,71 prosent. Selv om optimismen råder på Oslo Børs, betyr det ikke at alle bransjer er like attraktive. Jan Petter Sissener, adm. direktør i meglerhuset Kaupthing, sier til HegnarOnline at han fremdeles har meget stor tro på aktører i oljebransjen. Sissener trekker frem fire enkeltaksjer som kan gå gode tider i møte.- Det er fremdeles olje, og selektivt oil service. Spesielt Norsk Hydro, Fred. Olsen Energy, PGS og Schibsted, sier Jan Petter Sissener til HegnarOnline.

Nyheter
Næringsliv