Knalltall fra internettgiganten Amazon.com

Amazon.com slår analytikernes forventninger og stiger kraftig i handelen etter børs.

Børs

Den amerikanske internettbokhandleren Amazon.com har lagt frem kvartalstall som var bedre enn analytikernes forventninger. I det regnskapsmessige tredje kvartalet omsette Amazon for 2,31 milliarder dollar, mot 1,86 milliarder dollar året før. Det var ventet en omsetning på 2,25 milliarder dollar. Den amerikanske internettbokhandleren Amazon.com har lagt frem kvartalstall som var bedre enn analytikernes forventninger. I det regnskapsmessige tredje kvartalet omsette Amazon for 2,31 milliarder dollar, mot 1,86 milliarder dollar året før. Det var ventet en omsetning på 2,25 milliarder dollar. Selskapet fikk et driftsresultat på 40 millioner dollar, mot 55 millioner dollar for et år siden. Ledelsen hadde guidet et driftsresultat på 7-42 millioner dollar.Amazon-aksjen klatret hele 14 prosent i handelen som skjedde etter børs.

Nyheter
Teknologi