Megler: Veldig sterke tall

- Tandberg leverte veldig sterke tall, sier en megler. På Oslo Børs er det flere som velger å ta gevinst.

Børs

Mandag ettermiddag la Tandberg frem kvartalstall som viste at både driftsinntekter og driftsresultat var over analytikerens forventninger. På Oslo Børs er det flere som velger å ta gevinst. I skrivende stund omsettes Tandberg-aksjen for 71,40 kroner etter et kursfall på 0,97 prosent. Mandag ettermiddag la Tandberg frem kvartalstall som viste at både driftsinntekter og driftsresultat var over analytikerens forventninger. På Oslo Børs er det flere som velger å ta gevinst. I skrivende stund omsettes Tandberg-aksjen for 71,40 kroner etter et kursfall på 0,97 prosent. - Tandberg leverte veldig sterke tall, men det er første gangen de guider på fjerde kvartal, og den guidingen er veldig forsiktig. Vi tror at utfallet på aksjen vil være nøytralt, sier en megler til TDN Finans.- Selv om tallene de leverte i tredje kvartal var sterke er det minst like viktig hva de leverer neste kvartal, og aksjen har steget veldig mye før tallene så sannsynligvis blir det litt gevinstsikring i dag, avslutter megleren.

Nyheter
Teknologi