Robert Keith: Utsiktene aldri vært bedre

Verdien på Fast Search & Transfer stuper etter elendige kvartalstall. - Fremover har utsiktene aldri vært bedre, sier optimisten Robert Keith.

Børs

Fast Search & Transfer har lagt frem kvartalstall, noe som sender aksjekursen ned 14,43 prosent til 16,90 kroner. Det er allerede omsatt aksjer for 365 millioner kroner. Fast Search & Transfer har lagt frem kvartalstall, noe som sender aksjekursen ned 14,43 prosent til 16,90 kroner. Det er allerede omsatt aksjer for 365 millioner kroner. Fast tok i dette kvartalet 65 millioner kroner i engangskostnader. I et intervju med E24 sier Fasts storaksjonær, Robert Keith, at det var en engangshendelse.- Så langt jeg kan se, er dette alt. Det er ikke flere dårlige nyheter. Når vi tar kostnader på 10 millioner dollar, kan du godt si at han kunne vært litt klokere på noen områder. Fremover har utsiktene aldri vært bedre, sier Keith til E24.

Nyheter
Teknologi