TeleComputing kaprer storavtale

TeleComputing forteller om det største nysalget noensinne. Millionene ruller inn.

Børs

Securitas Systems Sverige AB outsourcer all IT til TeleComputing. Avtalen er TeleComputings største nysalg noensinne og innebærer at TeleComputing får ansvar for all IT-leveranse til Securitas Systems Sverige AB og deres ca. 800 medarbeidere. Securitas Systems Sverige AB outsourcer all IT til TeleComputing. Avtalen er TeleComputings største nysalg noensinne og innebærer at TeleComputing får ansvar for all IT-leveranse til Securitas Systems Sverige AB og deres ca. 800 medarbeidere. Avtalen er på fem år og den initielle ordreverdien oppgis til 54 millioner kroner.- Vi er veldig glade og stolte over å bli valgt som en langsiktig samarbeidspartner til Securitas Systems Sverige AB på dette området. Denne avtalen er den største av flere nylig signerte kundekontrakter i den øvre delen av SMB-segmentet i Norden og gjenspeiler den store interessen vi opplever fra dette markedssegmentet, sier André P. Løvestam, konsernsjef i TeleComputing.

Nyheter
Teknologi