- Aksjekursen burde vært mye bedre

- Vi synes ikke vi får nok betalt for det potensialet vi har bygget opp, sier Norse Energy-sjef Øivind Risberg.

Børs

Administrerende direktør i Norse Energy, Øivind Risberg, synes dagens aksjekurs ligger langt under det den burde og ikke reflekterer de verdiene som ligger i selskapet, melder Reuters.- Vi synes ikke vi får nok betalt for det potensialet vi har bygget opp, sier Risberg ifølge byrået og mener aksjekursen burde vært "ganske mye bedre" enn den er i dag. Han understreker at det tar årevis å utvikle felt samt starte produksjon og deretter komme med resultater.- Om tre til fem år, da kan vi snakke sammen, sier Norse-sjefen som sier det da er opp til selskapet og bevise at kursen bør opp.Kl. 10.21 viste Norse-aksjen en nedgang på 1,68 prosent til 4,10 kroner.På HegnarTV klokken 16:05 i dag kan du se et intervju med Risberg der han forteller om bakgrunnen for kvartalstallene, selskapets letevirksomhet i Brasil, Revus-investeringen og hvorfor han mener selskapet burde vært høyere verdsatt.

Nyheter
Børs