- Aksjer er billig nå

- Går du inn nå, kommer du ikke inn på et høyt nivå, sier Per Egeland i Nordea Fondene.

Børs

Den såkalte MSCI-indeksen er tilbake på nivået fra rett før det smalt i 2000 - 1.449 poeng. Men adm. dir. Per Egeland i Nordea Fondene har ifølge DN på ingen måte høydeskrekk av den grunn. Den såkalte MSCI-indeksen er tilbake på nivået fra rett før det smalt i 2000 - 1.449 poeng. Men adm. dir. Per Egeland i Nordea Fondene har ifølge DN på ingen måte høydeskrekk av den grunn. - Går du inn nå, kommer du ikke inn på et høyt nivå. Den underliggende inntjeningen i selskapene forsvarer nemlig kursene, og vi mener utviklingen kommer til å fortsette også neste år, sier han.Likevel er ikke himmelen helt skyfri.- Jo da. I USA har de jo dette inflasjonsspøkelset som truer. Og selv om vi tror stigningen vil fortsette på sikt, kan det nok bli litt ruglete på veien, sier Egeland til avisen.

Nyheter
Børs