Analytiker anbefaler tre aksjer

Analytiker snakker om veldrevet selskap, mulig oppkjøpskandidat og spennende strukturcase. Her er tre aksjetips.

Børs

I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:

  • Itera (4,60) - veldrevet IT-selskap i sterkt marked. Det norske IT-konsulentmarkedet er sterkt, og utsiktene er gode. Aksjen forsvarer greit en kurs på 5,50, og på ett års sikt er potensialet til over 6. (4,60) - veldrevet IT-selskap i sterkt marked. Det norske IT-konsulentmarkedet er sterkt, og utsiktene er gode. Aksjen forsvarer greit en kurs på 5,50, og på ett års sikt er potensialet til over 6.
  • Jinhui Shipping (25,50) - høye bulkrater gir oppside. Jinhui Shipping er ingen sannsynlig oppkjøpskandidat, men et oppkjøp kan ikke utelukkes. Blant annet har John Fredriksen vist interesse for rederiet tidligere. (25,50) - høye bulkrater gir oppside. Jinhui Shipping er ingen sannsynlig oppkjøpskandidat, men et oppkjøp kan ikke utelukkes. Blant annet har John Fredriksen vist interesse for rederiet tidligere.
  • SAS (96,50) - spennende strukturcase. SAS har steget kraftig i høst, men aksjen har fortsatt et opphentingspotensial i forhold til resten av sektoren. Sterk trafikkutvikling og lavere oljepris kan lede til positive resultatoverraskelser fremover. (96,50) - spennende strukturcase. SAS har steget kraftig i høst, men aksjen har fortsatt et opphentingspotensial i forhold til resten av sektoren. Sterk trafikkutvikling og lavere oljepris kan lede til positive resultatoverraskelser fremover.

Nyheter
Næringsliv