Analytiker anbefaler tre aksjer

Orion Securities mener aksje kan gå til himmels eller helvete. Her er tre aksjetips.

Børs

I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:

  • Canargo (9,25) - neste nyhet blir trolig positiv. (9,25) - neste nyhet blir trolig positiv. Canargo er et spill på letesuksess på Manavi-feltet i Georgia. Manavi-feltet kan inneholde opptil 800 millioner fat olje, og i så fall skal aksjen opp i 90 kroner. Omvendt er det liten nedsidebeskyttelse om feltet er tomt eller oljen ikke lar seg utvinne kommersielt. En aksjekurs på to kroner kan da fort bli resultatet.Canargo er et spill på letesuksess på Manavi-feltet i Georgia. Manavi-feltet kan inneholde opptil 800 millioner fat olje, og i så fall skal aksjen opp i 90 kroner. Omvendt er det liten nedsidebeskyttelse om feltet er tomt eller oljen ikke lar seg utvinne kommersielt. En aksjekurs på to kroner kan da fort bli resultatet.
  • Norse Energy (4,17) - oljeselskap i sterk vekst. Norse Energy la i går frem rapporten for tredje kvartal. Denne inneholdt både positive og negative elementer, men summa summarum endrer den ikke vårt positive syn på aksjen nevneverdig. Norse Energy er det raskest voksende oljeselskapet i vårt univers. (4,17) - oljeselskap i sterk vekst. Norse Energy la i går frem rapporten for tredje kvartal. Denne inneholdt både positive og negative elementer, men summa summarum endrer den ikke vårt positive syn på aksjen nevneverdig. Norse Energy er det raskest voksende oljeselskapet i vårt univers.
  • Scorpion Offshore (71,25) - underpriset riggaksje. Det har vært nærmere 20 innsidekjøp i Scorpion Offshore så langt i år. Det som frister innsiderne, er antakelig to forhold. For det første er aksjen lavt vurdert. Dernest er selskapet en oppkjøpskandidat. (71,25) - underpriset riggaksje. Det har vært nærmere 20 innsidekjøp i Scorpion Offshore så langt i år. Det som frister innsiderne, er antakelig to forhold. For det første er aksjen lavt vurdert. Dernest er selskapet en oppkjøpskandidat.

Nyheter
Næringsliv