Analytiker anbefaler tre aksjer

Analytiker snakker om mulig overraskelse, veldrevet selskap og spennende case. Her er tre aksjetips.

Børs

I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:

  • Jinhui Shipping (24,80) - kjøp før resultatet. Jinhui Shipping legger frem rapporten for tredje kvartal på mandag. Vi blir ikke overrasket om denne inneholder gode nyheter sett i lys av de tunge innsidekjøpene for en måned siden. (24,80) - kjøp før resultatet. Jinhui Shipping legger frem rapporten for tredje kvartal på mandag. Vi blir ikke overrasket om denne inneholder gode nyheter sett i lys av de tunge innsidekjøpene for en måned siden.
  • Itera (4,43) - veldrevet IT-selskap i sterkt marked. Det norske IT-konsulentmarkedet er sterkt, og utsiktene er gode. Itera er kanskje det mest veldrevne selskapet innen denne bransjen. (4,43) - veldrevet IT-selskap i sterkt marked. Det norske IT-konsulentmarkedet er sterkt, og utsiktene er gode. Itera er kanskje det mest veldrevne selskapet innen denne bransjen.
  • SAS (95,25) - spennende strukturcase. SAS har steget kraftig i høst, men aksjen har fortsatt et opphentingspotensial i forhold til resten av sektoren. Sterk trafikkutvikling og lavere oljepris kan lede til positive resultatoverraskelser fremover. (95,25) - spennende strukturcase. SAS har steget kraftig i høst, men aksjen har fortsatt et opphentingspotensial i forhold til resten av sektoren. Sterk trafikkutvikling og lavere oljepris kan lede til positive resultatoverraskelser fremover.

Nyheter
Næringsliv