Analytiker: Det er et uhyrlig dårlig tegn

- Jeg synes det er et uhyrlig dårlig tegn, sier analytiker etter millionemisjonen i Mamut.

Børs

Mamut ASA har gjennomført en rettet emisjon på 4.820.000 aksjer, tilsvarende 10 prosent av aksjekapitalen. Emisjonen ble tegnet av diverse institusjonelle og private investorer til en aksjekurs på 13,25 kroner, mens aksjen i går sluttet på 14,30 kroner. Brutto emisjonsbeløp er på 63.865.000 kroner. Mamut ASA har gjennomført en rettet emisjon på 4.820.000 aksjer, tilsvarende 10 prosent av aksjekapitalen. Emisjonen ble tegnet av diverse institusjonelle og private investorer til en aksjekurs på 13,25 kroner, mens aksjen i går sluttet på 14,30 kroner. Brutto emisjonsbeløp er på 63.865.000 kroner. En analytiker TDN Finans har vært i kontakt med er skeptisk etter emisjonen.- Jeg synes det er et uhyrlig dårlig tegn at den rettede emisjonen må settes så lavt under børskurs. Vanligvis er det sånn at fem prosent under kurs oppleves som en absolutt smertegrense, og her er det rundt syv prosent under, sier analytikeren til TDN Finans.I skrivende stund omsettes aksjen for 13,30 kroner etter et kursfall på 6,99 prosent.

Nyheter
Teknologi