Analytiker spår januarrally på Oslo Børs

Gunnar Holen i Corporate Advice & Research sier til HegnarOnlines lesere at fundamentet for et januarrally på Oslo Børs ser bra ut.

Børs

Gunnar Holen, analytiker og daglig leder i Corporate Advice & Research, sier til HegnarOnline at han tror den omtalte januareffekten vil inntreffe i januar 2007. Gode kvartalstall og et løft i oljeprisen trekkes frem som noen av driverne. Gunnar Holen, analytiker og daglig leder i Corporate Advice & Research, sier til HegnarOnline at han tror den omtalte januareffekten vil inntreffe i januar 2007. Gode kvartalstall og et løft i oljeprisen trekkes frem som noen av driverne. - Fundamentet for et januarrally ser bra ut også i år. Vi har jo opplevd januarrally de tre siste år og mulighetene er gode også i år. På Oslo Børs har januarrallyet en tendens til å starte allerede i desember og det bør kunne bli tilfellet også i år. 3. kvartalsresultatene har i snitt kommet inn i tråd med forventningene, sier Holen til HegnarOnline.- Prisingen er relativt grei på Oslo Børs. I tillegg bør det være muligheter for et løft i oljeprisen i løpet av de nærmeste to månedene på ca. fem dollar pr. fat, basert på sesongmessig oppsving i etterspørselen og at OPEC implementerer sitt vedtatte kutt, avslutter Holen.

Nyheter
Næringsliv