Analytikerne krangler om Fast

Mens analytikerstanden krangler om fremtiden til Fast Search & Transfer faller aksjen på Oslo Børs.

Børs

I dag får Fast Search & Transfer juling på Oslo Børs. I skrivende stund omsettes aksjen for 16,50 kroner etter et kursfall på 2,94 prosent. Ifølge TDN Finans er meglerhuset Kaupthing ute med en salgsanbefaling. I dag får Fast Search & Transfer juling på Oslo Børs. I skrivende stund omsettes aksjen for 16,50 kroner etter et kursfall på 2,94 prosent. Ifølge TDN Finans er meglerhuset Kaupthing ute med en salgsanbefaling. Fast-ledelsen samlet nylig analytikerne i London og både SEB Enskilda og Fondsfinans, som har en kjøpsanbefalinger på aksjen, mener signalene fra Fast var positive.- Fasts analytikerdag etterlot et positivt inntrykk og styrket vår tro om at selskapet ligger an til betydelig vekst på lang sikt. Vi finner også selskapets mål om å være mer åpen oppmuntrende, men dette kan ta tid. I det korte bildet kan det derfor være noe turbulens i sammenheng med midtkvartalsoppdateringen for fjerde kvartal, skriver meglerhuset SEB.

Nyheter
Næringsliv