Blir det rolige dager på børsen?

DnB Nor Markets venter relativt lav aktivitet på børsen før helgen. Her er bakgrunnen.

Børs

DnB Nor Markets tror at avslutningen av børsuken kan gi relativt lav aktivitet ettersom amerikanske aktører reiser hjem for å feire Thanksgiving med en bedre kalkunmiddag. DnB Nor Markets tror at avslutningen av børsuken kan gi relativt lav aktivitet ettersom amerikanske aktører reiser hjem for å feire Thanksgiving med en bedre kalkunmiddag. -Utlendinger står for en betydelig del av omsetningen på Oslo Børs og stengt marked i USA på torsdag og halv dag på fredag vil kunne forplante seg over Atlanteren og også gi dempet aktivitet i Norge ut uken, skriver meglerhuset i en kommentar.Hittil i dag er det omsatt verdipapirer for 4,7 milliarder kroner. Expert står imidlertid for hele 1,4 milliarder kroner.

Nyheter
Børs