Børsen ned 2,4 prosent!

Investorene på Oslo Børs får svi skikkelig i dag. Hovedindeksen er ned hele 2,4 prosent. Her er de største taperne.

Børs

Det går fra rødt til rødere på Oslo Børs. Hovedindeksen står nå i 411,61 poeng etter en nedgang på kraftige 2,41 prosent.Oljeprisene falt kraftig etter stengetid i Oslo i går, og det rammer altså oljebørsen vår med full styrke i dag. Hydro og Statoil faller hhv. 4,53 og 4,4 prosent, mens DNO er ned 4,5 prosent.Brent-olje for levering i januar står akkurat nå i 58,23 dollar fatet, opp 0,53 prosent.Offshoresektoren får også svi. SeaDrill er ned 4,66 prosent, mens Fred. Olsen Energy, Aker Kværner, Acergy og PGS faller 2,8-3,5 prosent.Av de 26 mest omsatte aksjene er det bare Yara som stiger - 0,21 prosent.Relativt sett toppes taperlisten av Petrobank - ned 8,7 prosent, foran TTS Marine med minus 6,9 prosent.Totens Sparebanks grunnfondsbevis stiger mest med fem prosent, foran Itera som løfter seg 3,2 prosent.Det er så langt omsatt verdipapirer for nærmere ni milliarder kroner.

Nyheter
Børs