Børsen opp én prosent

Hovedindeksen fortsetter den gode trenden, og det er ikke så langt opp til rekordnivåene.

Børs

Oljedrevet oppgang i USA i går smitter over på Oslo Børs i dag. I øyeblikket står hovedindeksen i 422,31 poeng etter en oppgang på 1,03 prosent.Hydro og Statoil er opp 0,98 og 0,87 prosent til hhv. 155,25 og 173,50 kroner. DNO faller imidlertid 0,58 prosent. Tidligere i dag ble det kjent at operatør Eni Norge har gjort oljefunn i en avgrensningsbrønn på Goliat Sør i Barentshavet, der både Statoil og DNO har rettigheter.Yara fortsetter opp etter gårsdagens kapitalmarkedsdag, og stiger 3,54 prosent. En annen tungvekter som markerer seg er Orkla, som også er opp over tre prosent.SeaDrill legger på seg 1,23 prosent etter melding om rekordemisjon .Gårsdagens børsvinner Marine Farms topper vinnerlisten også så langt i dag, med pluss 9,09 prosent til 18 kroner. Navamedic følger nærmest med pluss syv prosent etter innsidekjøp. Bergesen Worldwide Offshore stiger 2,7 prosent på kvartalstall.Taperlisten toppes av Mamut, som er ned 6,64 prosent etter emisjon. Videre finner vi Fara, Codfarmers og GGS, som er ned 4-15-4,7 prosent. Sistnevnte straffes etter en svak kvartalsrapport.Det er omsatt verdipapirer for 4,4 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs