Børsfall i Asia

De asiatiske børsene falt for første gang på fire dager. Dette bekymret investorene (oppdatert).

Børs

Asiatiske børser faller fredag for første gang på fire dager. Mitsubishi UFJ Financial Group er blant taperne etter at japanske myndigheter for første gang på nærmere to år senket sin vurdering av landets økonomi.- Det som bekymrer er globalt og innenlandsk forbruk, og det er det mest negative for investorene, sier aksjeforvalter Jon Easton hos EN Asset Management i Tokyo til Bloomberg.I Tokyo faller Topix 0,93 prosent, mens Nikkei er ned 1,08 prosent.Følg utviklingen her.Siste: Da Tokyo-børsen stengte var Nikkei ned 1,13 prosent til 15.734,60 poeng, etter å ha vært på sitt laveste nivå på to måneder intradag. Eksportører som Honda Motor var blant de største taperne, ifølge Reuters på bekymringer om at en svakere yen vil krympe inntjening fra utlandet. Topix-indeksen falt 1,0 prosent til 1.538,04 poeng.

Nyheter
Børs