Børsfall i USA

Wall Street har avsluttet handelen for i dag. Her er fasiten.

Børs

Wall Street falt fredag. På en kort dag som følge av feiringen av Thanksgiving falt Dow Jones 0,4 prosent til 12.280,17 poeng. Standard & Poor's 500-indeksen endte ned 0,4 prosent til 1.400,95 poeng, mens Nasdaq Composite-indeksen falt 0,2 prosent til 2.460,26 poeng. Wall Street falt fredag. På en kort dag som følge av feiringen av Thanksgiving falt Dow Jones 0,4 prosent til 12.280,17 poeng. Standard & Poor's 500-indeksen endte ned 0,4 prosent til 1.400,95 poeng, mens Nasdaq Composite-indeksen falt 0,2 prosent til 2.460,26 poeng. Nedturen kom i kjølvannet av høyere oljepriser og svakere dollar. Handelsaksjer som Home Depot Inc ledet an.Den siste uken har Dow Jones falt 0,5 prosent. Nasdaq har derimot steget 0,6 prosent.Det ble omsatt nesten 520 millioner på "the Big Board". Det er to tredjedeler mindre enn snittet for hele dager de siste tre månedene.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TV Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Slik gikk det på Oslo Børs i dag Nøkkeltallene fra dagens handel og børsmeldingene .Alle dagens Børs- og finansnyheter på HegnarOnline.Alle delindeksene her .Alle dagens aksjetips finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Europa Slik gikk det på de europeiske børsene.Slik gikk det i Asia Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs