Børsoppgang i Oslo

Etter mye opp og ned ser hovedindeksen ut til å ha bestemt seg for retningen. Her mandagens vinnere og tapere hittil.

Børs

Oslo Børs har oppført seg som en eneste jo-jo mandag formiddag. Akkurat nå står hovedindeksen i 411,12 poeng etter en oppgang på 0,36 prosent. Oljeprisen faller, men Hydro og Statoil er likevel opp hhv. 0,66 og 1,04 prosent. DNO stiger 1,1 prosent. Aker Kværner er opp 1,2 prosent.Pan Fish markerer positivt blant tungvekterne, og stiger 2,43 prosent. IGE er opp 2,71 prosent etter melding om avtaler i Burundi. Ellers er Orkla opp 0,73 prosent, mens Storebrand stiger 0,64 prosent.Flere selskaper har lagt frem tall i dag. SeaBird tredoblet bunnlinjen, og tegner bildet av et unikt marked. Men på børsen topper aksjen taperlisten med et fall på 7,56 prosent. Opera er nærmest - minus 3,95 prosent etter sine tall.Vinnerlisten toppes av Firm, som er opp 7,43 prosent. Eitzen Maritime Services følger nærmest - pluss 7,3 prosent. TeleComputing er opp 5,9 prosent etter svensk avtale.Det er så langt omsatt verdipapirer for 3,28 milliarder kroner på Oslo Børs.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs