Dell slår til med knalltall

Dell legger frem imponerende kvartalstall. Aksjen steg kraftig i handelen som skjedde etter børsens stengetid.

Børs

I går ettermiddag amerikanske tid la Dell frem sine foreløpige kvartalstall. PC-giganten omsatte for 14,4 milliarder dollar, mot 13,9 milliarder dollar året før. Selskapet fikk et foreløpig nettoresultat på 677 millioner dollar, mot 944 millioner dollar for et år siden. I går ettermiddag amerikanske tid la Dell frem sine foreløpige kvartalstall. PC-giganten omsatte for 14,4 milliarder dollar, mot 13,9 milliarder dollar året før. Selskapet fikk et foreløpig nettoresultat på 677 millioner dollar, mot 944 millioner dollar for et år siden. Tallene skal ha vært bedre enn ventet, noe som førte til at Dell-aksjen klatret nesten ni prosent i utvidet handel.

Nyheter
Teknologi