Derfor vil Repant på børs

- Vi opplever sterk interesse blant investorer for å handle i aksjen, sier Repant-sjef Christian Andersen.

Børs

Repant sendte i går søknad om notering på Oslo Børs. Noteringen vil skje snarest mulig etter en forhåpentlig positiv beslutning på børsens styremøte 19. desember. Repant sendte i går søknad om notering på Oslo Børs. Noteringen vil skje snarest mulig etter en forhåpentlig positiv beslutning på børsens styremøte 19. desember. Repant planlegger ingen emisjon eller nedsalg fra eksisterende aksjonærer i forbindelse med noteringen.- Aksjen handles daglig i det unoterte markedet, og vi opplever sterk interesse blant investorer for å handle i aksjen. Primært søker vi nå om børsnotering fordi vi ønsker å gjøre aksjen mer attraktiv som investeringsobjekt gjennom at den kan handles i et likvid og godt regulert marked, sier Repant-sjef Christian Andersen i en melding.I forbindelse med søknaden innkalles det til en ekstraordinær generalforsamling, hvor styret foreslår spleis av aksjene slik at 20 tidligere aksjer blir til én aksje.- Dette gjøres for å tilfredsstille børsens krav om at aksjer som tas opp til notering skal ha en verdi på 10 kroner eller høyere, sier Andersen.

Nyheter
Børs