Forteller om gjennombrudd i Sverige

Norske TeleComputing inngår det som beskrives som en gjennombruddsavtale i Sverige.

Børs

Sveriges Kommuner och Landsting har inngått en treårig avtale med TeleComputing. Kontrakten omfatter drift, utvikling og vedlikehold av de lokale datanettverkene, samt leveranse av IT-support til organisasjonens 450 brukere i Sverige og Brussel. Sveriges Kommuner och Landsting har inngått en treårig avtale med TeleComputing. Kontrakten omfatter drift, utvikling og vedlikehold av de lokale datanettverkene, samt leveranse av IT-support til organisasjonens 450 brukere i Sverige og Brussel. Ordreverdien initialt oppgis til nærmere 12 millioner svenske kroner.For TeleComputing innebærer avtalen en viktig inntreden i offentlig sektor, og ledelsen nøler ikke med å kalle det for et gjennombrudd.- Vi har i det siste fått flere henvendelser fra offentlig sektor. Det er veldig hyggelig og inspirerende at vi nå får vår første store kunde i offentlig sektor i Sverige. Dette representerer et viktig brohode som vi skal ta godt vare på for å tiltrekke oss enda flere kunder i dette segmentet, sier André P. Løvestam, konsernsjef i TeleComputing.

Nyheter
Teknologi