Hegnar om børsen og oljeprisen

Hovedindeksen på Oslo Børs har beveget seg opp og ned som en jo-jo i dag, men ser endelig ut til å ha funnet sin retning. Trygve Hegnar kommenterer dette og mer.

Redaktør Trygve Hegnar - Foto: Scanpix
Børs

Hovedindeksen har beveget seg opp og ned som en jo-jo i dag, men ser endelig ut til å ha funnet sin retning. I dagens tv-sending vil Trygve Hegnar kommenterer dette og mer.I tillegg skal vi som vanlig ta for oss utviklingen på børsene i Europa, Asia og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer, Statoil, Orkla, Storebrand og Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobil Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen

Nyheter
Børs