Hermanrud: Hovedindeksen kan nærme seg 500 poeng

- Jeg tror hovedindeksen kan nærme seg 500 poeng om vi får en bedring av makrodata, sier sjefstrateg Peter Hermanrud til HegnarOnline.

Børs

Peter Hermanrud, sjefstrateg i First Securities, er av den oppfatning at det er større mulighet for et januarrally på Oslo Børs i år som har vært preget av solide kursløft. Slik har det vært i 2006, og Hermanrud sier til HegnarOnline at han ser lyst på tiden vi går i møte. Peter Hermanrud, sjefstrateg i First Securities, er av den oppfatning at det er større mulighet for et januarrally på Oslo Børs i år som har vært preget av solide kursløft. Slik har det vært i 2006, og Hermanrud sier til HegnarOnline at han ser lyst på tiden vi går i møte. - Når bør en investor kjøpe aksjer for å få med seg en mulig januareffekt?- Jeg er tryggest på det som skjer etter 15. desember. Det har skjedd i mange år, selv om det i de siste årene har startet allerede i november. De siste årene har aksjene på Oslo Børs løpt av gårde i november, desember og januar, og jeg tror vi nå får en god periode på børsen, sier Hermanrud til HegnarOnline.- Hvor høyt tror du hovedindeksen kan strekke seg?- Rammebetingelsene er ikke så sterke som de var. Likevel tror jeg hovedindeksen kan nærme seg 500 poeng om vi får en bedring av makrodata, avslutter Hermanrud.I skrivende stund står hovedindeksen i 422,59 poeng.Trygve Hegnars mening om dette kan du se og høre ved å følge lenken under. Temaet tas opp rundt 17 minutter ut i sendingen.http://tv.hegnar.no/index.php?x=hegnartv&vid=840&k=std

Nyheter
Næringsliv