Hvor langt kan oljeprisen falle i 2007?

CGES mener oljeprisen skal under 50 dollar i 2007 og vi skal se at det teknisk er rom for fall helt ned til 43 dollar fatet. I tillegg har vi intervjuet sjefen i Norse Energy. Mer om det her.

Børs

CGES mener oljeprisen skal under 50 dollar og vi skal se at det teknisk er rom for fall helt ned til 43 dollar fatet - på denne siden av nyttårsaften. Vi har også intervjuet sjefen i Norse Energy som har presentert selskapets kvartalstall for 3. kvartal i dag.I tillegg kommenterer som vanlig Trygve Hegnar utviklingen på børsene i Oslo, Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer, Statoil, Petrolia Drilling, Acta og Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobil Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen

Nyheter
Børs