- Investorene har ikke skjønt REC

- Kunnskapsnivået om REC hos den jevne investor har vært relativt lavt, sier DnB Nor-analytiker Einar Kilde Evensen.

Børs

Mens hovedindeksen på Oslo Børs har trukket ned de siste dagene, har det gått motsatt vei med REC etter kapitalmarkedsdagen onsdag. Mens hovedindeksen på Oslo Børs har trukket ned de siste dagene, har det gått motsatt vei med REC etter kapitalmarkedsdagen onsdag. Faktisk er REC-aksjen opp 7,5 prosent den siste uken. Analytiker Einar Kilde Evensen i DnB Nor Markets mener ifølge TDN Finans at oppturen er et uttrykk for at markedet nå forstå REC og selskapets omgivelser og teknologi bedre.- At aksjen ble så godt mottatt viser egentlig at kunnskapsnivået hos den jevne investor har vært relativt lavt, sier han.- Det er helt tydelig at REC har lykkes med å fortelle hvor komplekse produktene deres er, og hvor høye barrierer det er for konkurrenter å komme inn. Hele markedets fundamentale forståelse for solkraft har bedret seg kraftig fra tirsdag til onsdag, og med bedre forståelse kommer trygghet og økt tillit til estimatene, føyer han til overfor nyhetsbyrået.Følg lenken under og få med deg hva analytikeren sa da han tidligere i høst var på besøk hos HegnarTV og fortalte om solindustrien og REC.URL: http://tv.hegnar.no/index.php?x=hegnartv&clip=live_061012

Nyheter
Børs