Kvartalstall senker aksjer

Fallende oljepris legger en demper på Oslo Børs i åpningsminuttene.

Børs

Det har vært en rød åpning på Oslo Børs, og hovedindeksen står nå i 407,98 poeng etter å ha falt 0,42 prosent. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i januar, har gått ned 0,68 prosent og står nå i 58,59 dollar. Oljegigantene Statoil og Norsk Hydro starter uken med kursfall på henholdsvis 0,45 prosent og 0,66 prosent.Faller på kvartalstall Golar LNG hadde inntekter på 55,93 millioner dollar i tredje kvartal. Til sammenligning var selskapets inntekter i tilsvarende periode året før 42,78 millioner dollar. Resultat før skatt ble på minus 7 millioner dollar, mens det i samme periode året før var på 14 millioner dollar. Nyheten sender Golar-aksjen ned 3,13 prosent.I tredje kvartal 2006 omsatte Opera Software for 53,2 millioner kroner, mot 37,5 millioner kroner for et år siden. Selskapet fikk et negativt resultat før skatt på 1,4 millioner kroner, mot et negativt resultat på fire millioner kroner året før. Verdien på Opera Software faller 1,19 prosent i åpningsminuttene. Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs