Mamut klar for Microsoft Vista

Microsoft godkjenner Mamut Business Software i Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Storbritannia og Irland.

Børs

Mamut har som et av de første programvarehus i verden fått programvareløsninger godkjent for Windows Vista og er tildelt logoen "Works with Vista". Godkjenningene gjelder Mamut Business Software i Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Storbritannia og Irland. Mamut har som et av de første programvarehus i verden fått programvareløsninger godkjent for Windows Vista og er tildelt logoen "Works with Vista". Godkjenningene gjelder Mamut Business Software i Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Storbritannia og Irland. Mamut har så langt tre produktporteføljer godkjent i logo-programmet; Mamut Business Software, daTax og Mamut Home.- Et stabilt operativsystem som sikrer høy produktivitet er avgjørende for brukerne våre. Det er viktig for Mamut å samarbeide tett med Microsoft slik at vi kan sikre effektive løsninger som forenkler dagen for våre mer enn 300 000 kunder i Europa, sier Eilert Hanoa, adm. direktør i Mamut.Windows Vista er Microsofts nye operativsystem som lanseres i bedriftsmarkedet 30. november.

Nyheter
Teknologi