Megler om børsen

Oslo Børs trosser fallende oljepris i ettermiddag. Aksjemegler kommenterer.

Børs

Oslo Børs trosser en fallende oljepris og karrer seg opp 0,72 prosent til 412,64 poeng i skrivende stund. Pan Fish og Yara leder an, mens oppgangen i oljerelaterte er forsiktig på lave volum.I London er januar-kontrakten på Nordsjøolje nå ned 0,5 prosent til 58,70 dollar fatet.- Vi er vel litt usikre på retningen, sier en aksjemegler ifølge Reuters.Pan Fish stiger 2,6 prosent til 5,48 kroner, mens Yara er opp 2,5 prosent til 122,50 kroner. Begge selskaper er tatt med i DnB NOR Markets ukeportefølje, mens Orkla kastes ut.- For Pan Fish kommer det stadig flere signaler om at markedet styrkes og at lakseprisene er på vei oppover, skriver DnB NOR Markets ifølge byrået.- Det samme gjelder Yara, og vi tror også selskapets kapitalmarkedsdag tirsdag vil være en trigger for kursen, heter det.Pan Fish og Yara er imidlertid ikke de enste positive bidragsyterne. Selv oljekameratene Statoil og Hydro klatrer nå, hhv. 1,34 prosent og 0,99 prosent i skrivende stund. Seadrill er opp en prosent, mens Acergy stiger 1,4 prosent. DNO står også én prosent høyere, mens Aker Kværner, Orkla og PGS er opp mellom 1 og 1,7 prosent.Relativ vinner så langt er Telecomputing med 5,8 prosent. Opera Software ramler mest med sine 3,5 prosent.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs