Meglerhus: Kjøp Revus

DnB NOR Markets mener Revus er en aktuell oppkjøpskandidat og at dagen i dag er en god anledning til å kjøpe aksjer.

Børs

DnB NOR Markets hever sin anbefaling av Revus-aksjen fra hold til kjøp, ifølge en rapport fredag. Kursmålet på tre måneders sikt tas opp fra 60 til 63 kroner per aksje.- Revus er en aksje som kom noe ut av investorenes fokus etter at selskapet måtte skuffe forventningene og melde om et tørt hull i forbindelse med boringen på Blåmannen. Ser vi fremover, ligger det i planene for 2007 deltagelse i syv til åtte lete- og avgrensningsbrønner. Resulttene fra avgrensningsbrønnen Astero bør i tillegg være umiddelbart forestående. Vi har en estimert underliggende verdi basert på selskapets forventede reserver på 113 kroner per aksje, fremgår av rapporten.Et svakt sentiment innen oljesektoren i dag vil kunne være en god anledning til å vekte seg opp i selskapet, som vi også anser som en av de mest aktuelle oppkjøpskandidatene på Oslo Børs, heter det videre.

Nyheter
Næringsliv