Ny elendig fredag på Oslo Børs

Oslo Børs faller markert i formiddag. Bare én av de 10 mest omsatte aksjene stiger i verdi.

Børs

Det er ny svak fredag på Oslo Børs. Hovedindeksen ramler 1,1 prosent til 410,01 poeng. Det er ny svak fredag på Oslo Børs. Hovedindeksen ramler 1,1 prosent til 410,01 poeng. - Det var Thanksgiving torsdag, så det var en relativt nyhetsfattig dag. Jeg tror det kommer til å åpne flatt til marginalt ned. Flere markeder er stengt i dag også, med halv dag i USA, derfor tror jeg ikke vi vil se noe spektakulært nivå på handelen i dag. Konklusjonen blir lavt volum og marginalt ned, sa en megler til TDN Finans rett før børsåpning.Oljeprisen faller, uten at utslagene er veldig store. Brent januar-olje går for 59,24 dollar fatet, ned 0,2 prosent (11 cent). Prisen har imidlertid steget noen cent siden børsslutt i går. Uansett faller oljeaksjene. Statoil og Hydro er ned en drøy prosent, mens DNO ramler 3,1 prosent.Gyldendal er den største taperen med et fall på 9,5 prosent til 285 kroner, men volumet er ikke all verden (9,5 prosent). Aksjen ligger an til den laveste sluttnoteringen på nesten to år.IT-aksjene Fast og Telecomputing følger på de neste plassene på taperlisten med fall på i overkant av fire prosent.Hvor er vinnerne? Jo, de finnes. Acergy er eneste aksje i pluss på listen over de 10 mest omsatte papirene. Oppturen er på 0,8 prosent. Codfarmers og SeaBird, hvor volumene er syltynne, er best med løft på 3,3 og 2,6 prosent.Børsomsetningen er på 2,3 milliarder kroner. Statoil, Norsk Hydro, Telenor og Acergy er mest omsatt.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs