Opptur for HP

IT-giganten HP legger frem tall som viser pen vekst i omsetning og resultat.

Børs

I årets regnskapsmessige fjerde kvartal omsatte den amerikanske IT-giganten HP for 24,55 milliarder dollar, mot 21,89 milliarder dollar året før. Selskapet fikk et resultat før skatt på 2,11 milliarder dollar, mot 1,74 milliarder dollar for et år siden. Nettoresultatet endte på 1,70 milliarder dollar, mot 1,38 milliarder dollar i året før. I årets regnskapsmessige fjerde kvartal omsatte den amerikanske IT-giganten HP for 24,55 milliarder dollar, mot 21,89 milliarder dollar året før. Selskapet fikk et resultat før skatt på 2,11 milliarder dollar, mot 1,74 milliarder dollar for et år siden. Nettoresultatet endte på 1,70 milliarder dollar, mot 1,38 milliarder dollar i året før. - Vi avsluttet et sterkt år med solid omsetningsvekst, sier HP-sjef Mark Hurd.

Nyheter
Teknologi