Oslo Børs åpner opp

Hovedindeksen åpner i positivt terreng tirsdag. Slik ser det ut i morgenhandelen.

Børs

Hovedindeksen åpner opp 0,62 prosent til 415,61 poeng tirsdag.Brent januar-olje stiger 0,27 prosent til 59,14 dollar fatet. Det sender oljekjempene Statoil og Hydro opp 0,88 og 0,99 prosent til 171 og 153,5 kroner. DNO viser til en oppgang på 1,18 prosent.Ellers er det ikke mye rødt å se på listen over de mest omsatte. Vi kan trekke frem Pan Fish, PGS og Aker som klatrer mellom 1,6 og 1,8 prosent.Taperlisten toppes av Norse Energy Corp med en nedgang på 3,6 prosent etter dagens kvartalspresentasjon . Bjørge følger etter, ned 1,73 prosent.Vinneren så langt er Telecomputing med en oppgang på 5,86 prosent, etterfulgt av Nutri Pharma som klatrer 3,47 prosent.Det er omsatt verdipapirer for 413 millioner kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs