Oslo Børs opp én prosent

Hovedindeksen i fint driv tirsdag formiddag. Olje og offshore trekker opp.

Børs

Stigende oljepriser gir god drahjelp til Oslo Børs tirsdag. Hovedindeksen står nå i 417,10 etter en oppgang på 0,96 prosent.Brent-olje for levering i januar er opp 0,58 prosent til 59,31 dollar fatet. Statoil og Hydro reagerer opp 1,18 og 0,82 prosent til hhv. 171,50 og 153,25 kroner. DNO er opp 1,86 prosent. Norse Energy er ned 1,2 prosent etter dagens tallfremleggelse .Oppgangen er bred. Vi må helt ned til dagens 21. mest omsatte for å finne en aksje som faller - Orkla med minus 0,43 prosent. RCCL faller 0,9 prosent.Flere av de positive tungvekterne finner vi i offshore. SeaDrill og PGS er opp rundt 2,5 prosent, Awilco Offshore 2,86 prosent, mens Acergy stiger 2,01 prosent.Ellers er Pan Fish opp 1,83 prosent, mens Fast legger på seg 1,8 prosent.Relativt sett er TeleComputing vinneren så langt - pluss 8,11 prosent. Nærmest kommer Odim, som legger på seg nye 5,8 prosent. følger etter, ned 1,73 prosent.I andre enden finner vi Otrum og Q-Free, som faller 2,3-2,4 prosent.Det er omsatt verdipapirer for drøyt 3,5 milliarder kroner så langt.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs