Oslo Børs rett ned

Hovedindeksen faller 1,4 prosent i tidlig handel fredag. Olje og offshore dominerer blant taperne.

Børs

Oslo Børs åpner markert ned fredag etter at oljeprisen falt markert etter stengningen i går. Hovedindeksen står i øyeblikket i 415,99 poeng, etter en nedgang på 1,37 prosent.Oljeselskapene slipper på ingen måte unna, og Hydro og Statoil er ned hhv. 2,97 og 2,84 prosent. DNO faller 2,41 prosent, mens Altinex er ned 3,39 prosent. PA Resources er ned 3,38 prosent.Flere offshoreaksjer markerer seg også negativt. Fred. Olsen Energy, Acergy, PGS, Aker Kværner og SeaDrill faller 2,2-4,3 prosent. SeaDrill topper taperlisten.Awilco Offshore faller 2,41 prosent etter gårsdagens oppkjøp. Selskapet legger senere i dag frem tall for 3. kvartal.Gullselskapene IGE og Crew er ned hhv. 3,41 og 2,12 prosent.Pan Fish, som meldte om salg i dag, faller 0,74 prosent. Telenor er ned 0,5 prosent.Yara er eneste positive aksje blant de 25 mest omsatte - pluss 0,41 prosent.Relativt sett er oppkjøpskandidaten Telio vinneren hittil - pluss 4,62 prosent, foran Nordic Semiconductor, som er opp 4,25 prosent. Nærmest disse kommer CanArgo med en oppgang på 2,8 prosent.Det er foreløpig omsatt verdipapirer for drøyt 1,9 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs