På HegnarTV i dag:

Oljeprisen har foretatt en snuoperasjon og dollaren svekker seg voldsomt. Trygve Hegnar vil kommentere dette og mer i dagens tv-sending.

Redaktør Trygve Hegnar - Foto: Scanpix
Børs

I tillegg vil som vanlig Trygve Hegnar se på utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer, Statoil, Norsk Hydro, Norske Skog og Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobil Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen

Nyheter
Børs