På HegnarTV i dag:

Peter Hermanrud i First Securities tror hovedindeksen kan nærme seg 500 poeng om vi får en bedring av makrodata og mener det er en større mulighet for januarrally på Oslo Børs. Vi skal høre hva Trygve Hegnar mener om dette.

Redaktør Trygve Hegnar - Foto: Scanpix
Børs

Peter Hermanrud i First Securities tror hovedindeksen kan nærme seg 500 poeng neste år om vi får en bedring av makrodata og mener det er en større mulighet for januarrally på Oslo Børs. Vi skal høre hva Trygve Hegnar mener om dette.I tillegg kommenterer som vanlig Trygve Hegnar utviklingen på børsene i Oslo, Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer, Statoil, AKER, PSI og Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobil Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen

Nyheter
Børs