Pareto anbefaler aksjesalg

Pareto nedjusterer RCCL-aksjen til "reduser". Bakgrunnen er frykt for lavere vekst i amerikansk økonomi.

Børs

Pareto Securities nedjusterer anbefalingen på Royal Caribbean Cruises ltd. (RCCL) fra "hold" til "reduser". Kursmålet settes til 39 dollar, noe som tilsvarer 250 kroner, skriver DN. Gårsdagens sluttkurs i USA var 43,49 dollar. Pareto Securities nedjusterer anbefalingen på Royal Caribbean Cruises ltd. (RCCL) fra "hold" til "reduser". Kursmålet settes til 39 dollar, noe som tilsvarer 250 kroner, skriver DN. Gårsdagens sluttkurs i USA var 43,49 dollar. Det nye lave kursmålet er satt som følge av utsikter til lavere vekst i amerikansk økonomi og at det er fare for at bunkerskostnadene vil øke fremover.- Boligomsetningen påvirker formuessituasjonen og dermed også forbruksmønsteret, sier shippinganalytiker Erik Helberg i Pareto Securities.

Nyheter
Næringsliv